Familieterapi

Når et problem rammer en person i familie, er det ofte som om, hele familien rammes. Enten er mange optagede af at løse problemet, eller der opstår nye problemer som følge af den vanskelige situation. Andre gange er der ikke én person med et problem, men noget i samværet i hele familien, som med tiden er gået skævt.

Mange temaer kan fylde noget i familieterapi, f.eks.: Kærlighed og omsorg, forældre- og voksenroller, sygdom og død, konflikter mellem forældre og teenagere, opdragelse og ansvar.

I familieterapi er min opgave at søge både at lade alle stemmer komme til orde og at give alle lejligheden til at lytte til de andre. Dette kan give mulighed for genopdagelsen og genopdyrkelsen af familiens egne ressourcer og styrker til bekæmpelsen af vanskelighederne. Under dialogen mellem samtalepartnerne udvikler de enkelte udsagn sig, og der kan ofte opstå nye eller ændrede forståelser af en situation og af et problem.

Hvem deltager i familieterapien?​

Jeg mødes gerne med de familiemedlemmer, som I finder det relevant at invitere. Børn er velkomne, også de voksne af dem - når de fx er flyttet hjemmefra, men der er problemer på tværs af generationerne alligevel. Også personer fra det øvrige netværk kan være væsentlige i arbejdet med at løse eller opløse vanskelighederne, og disse er også velkommen.

En familiesamtale varer typisk 1½ timer, alt efter jeres behov som familie.

Familieterapien finder som udgangspunkt sted i min praksis. Læs eventuelt mere her af mine overvejelser over familieterapi i Gentofte. Her uddyber jeg nogle af de teoretiske og praktiske overvejser, som hører til den type familieterapi, som jeg tilbyder.

Hør mere om, hvad jeg kan tilbyde dig

Kontakt mig gerne på telefon eller mail nedenfor.


​Du kan også skrive direkte til mig ved at udfylde formularen. Du hører fra mig indenfor et døgn.

Skriv til mig her

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt