Kontakt mig med ønsker eller spørgsmål:

Telefon: 51 64 14 99

Mail: jm@jacobmosgaard.dk

Eller du kan udfylde kontaktformularen direkte herunder:

Navn

E-mail

Besked

Supervisionsgruppe for psykologer


Er du på vej imod autorisation, men mangler den eksterne supervision?

Måske er en supervisionsgruppe en løsning. Du vil få mulighed for både at følge en lille gruppe psykologer i deres faglige dilemmaer og problemløsninger gennem et år, og du vil opleve fordelene ved løbende at få hjælp af flere end din supervisor.


Et eksempel på en model for gruppesupervision:
Gruppestørrelse
: 3 - 5 deltagere
Forløb: 20 gange á 3 timer hen over et år


Få kravene til ekstern supervision opfyldt i ét hug!
De 60 timer kan konverteres til 40 timer i ansøgningen om autorisation.
Læs Psykolognævnets regler for autorisation her.

NB: Gruppen har også plads til en eller to personer fra en anden faggruppe end psykolog. Alle er velkomne til at kontakte mig og høre nærmere.

Gruppen arbejder på systemisk og narrativt grundlag, og der benyttes reflekterende team og eventuelt bevidnende team (outsider witness team). Der vil dog lægges vægt på en åbenhed i tilgangen passende til den enkeltes ønsker og sagernes karakter.

Indhold i supervisionen: Der vil være plads til både sagssupervision, supervision af personlig stil og live supervision.

Jeg lægger stor vægt på, at gruppen ud over at være fagligt inspirerende og udfordrende også skal være et rum med humor og lethed.

Læs mere grundlæggende om supervision eller mere uddybende om personalesupervision. Eller mere konkrete beskrivelser af metoderne for grupper: reflekterende team og bevidnende team i supervision i Lyngby - alt sammen her på hjemmesiden.
Eller du kan læse forskellige indlæg om supervision på min blog.

Eller kontakt mig gerne pr. mail eller telefon - se mulighederne her til venstre.